Skip to navigation Skip to main content

Nog meer comfort in tijdelijke Touax scholen door productinnovatie

Image: 

Touax investeert doorlopend in productvernieuwing. Daardoor voldoen de units die we verhuren en verkopen aan scholen nog beter aan de eisen van de moderne tijd.

Een vaak gehoorde zorg van gebruikers van tijdelijke scholen is de akoestiek binnen de lokalen. Om dit aspect te verbeteren is Touax op zoek gegaan naar materialen en methodes die het echo geluid in een klas sterk reduceert.
Door toepassing van diverse moderne en fraaie akoestische materialen behoort geluidsoverlast of de matige akoestiek in de klas definitief tot het verleden.

Ventilatie op niveau van permanente gebouwen middels warmte terugwinning (WTW)
Dit is een mechanische ventilatie waarbij een juiste regeling de juiste hoeveelheid lucht in het schoolgebouwgebouw en de lokalen wordt gebracht. Warmteterugwinning zorgt ervoor dat de warmte van de afgevoerde binnenlucht - via een warmtewisselaar - voor meer dan 95% wordt gebruikt om de koude binnenkomende verse buitenlucht op te warmen. Deze manier van ventileren is zeer energiezuinig en wordt steeds vaker ingezet in schoolgebouwen. Deze methode behaalt met gemak de zogenaamde Klasse A binnen het Programma van Eisen “Frisse scholen”.

De kwalitatief hoogwaardige Touax units zijn ook korte periodes aantrekkelijk geprijsd. Vanzelfsprekend kunnen units van dit type ook worden gekocht of geleased.

Voor meer informatie kunt u een gratis adviesgesprek met onze projectmanagers, welke specifiek in de scholensector gespecialiseerd zijn, aanvragen

Zij hebben ook expertise met het ontwerpen en initiëren van plannen. Geheel vrijblijvend, dus zonder een enkele verplichting, kunt u twee dagdelen van hun expertise gebruik maken.
 

  • Terugbel service
  • Offerte aanvraag
  • Ons vinden
  • Verkoop tweedehands units