Skip to navigation Skip to main content

Touax kiest voor het groenste wit van Nederland

Image: 

Touax gebruikt vanaf nu alleen nog een verf met een ecolabel. Deze coating is niet alleen beter voor het milieu, maar creëert ook een veilige uitstootvrije werkomgeving voor onze werknemers en de eindgebruikers van onze modulaire kantoren, kantines, kleedruimtes en bouwketen. 

De term duurzame ontwikkeling roept bij iedereen filosofische en ethische vragen op over de werkelijk capaciteit van onze planeet en de ongelijke toegang tot de bronnen van de benodigde grondstoffen. Meer dan ooit is het nodig om niet alleen een bewustzijn te creëren ten aanzien van de problemen die voortvloeien uit onze consumptiemaatschappij en onze industriële activiteiten maar om ook gericht actie te ondernemen om de toekomst van komende generaties veilig te stellen.

De duurzaamste verf op de markt
Het is hierom dat Touax kiest voor het gebruik van de meest duurzame verf die op dit moment voorhanden is in de professionele markt. Copperant Pura is hierin de partner die met verf optimale bescherming en verfraaiing biedt voor alle modulaire oplossingen van Touax. Copperant Pura is een professionele schildersverf met EU Ecolabel. De verf is uitgebreid getest en gecertificeerd op het gebied van schadelijke stoffen en milieu-impact en is met recht de groenste verf van Nederland.

Veilige uitstootvrije (werk)omgeving
Door te werken met Copperant Pura reduceert Touax het gebruik van oplosmiddelen tot een absoluut minimum en creëert hiermee zowel voor medewerkers als voor eindgebruikers een veilige uitstootvrije (werk)omgeving. Daarnaast is Copperant Pura geproduceerd met fossiel- vrije bindmiddelen waardoor het gebruik bijdraagt aan de verlaging van de CO2-footprint van Touax.

  • Terugbel service
  • Offerte aanvraag
  • Ons vinden
  • Verkoop tweedehands units