Skip to navigation Skip to main content

Onze Fabrieken

Image: 

Touax is eigenaar van twee productie fabrieken in Europa; één in Frankrijk en één in Tsjechië. Daarnaast heeft in 2012 de Touax fabriek in Marokko haar deuren geopend.

Sinds enige tijd ontwikkelt en produceert Touax haar eigen modulaire units. Onze fabrieken gelegen in Chartres, Frankrijk en Supíkovice, Tsjechië zijn volledig gericht op de tevredenheid van onze klanten.

Met hun semi-geautomatiseerde productielijnen voor de vervaardiging van het basis frame, welke direct zijn geïnspireerd op de auto-industrie, zijn beide fabrieken modern en tegelijkertijd kosten besparend. Het stalen frame is de basis voor elke wens die de klant heeft. Doordat er laat in de productielijn wordt gedifferentieerd is het meteen mogelijk de wensen van de klant in te passen in de productie.

Het industriële concept garandeert de continuïteit van de productieprocessen welke het op zichzelf weer mogelijk maakt om een goede kwaliteit van de modulaire units te waarborgen.

Daarentegen zouden deze productielijnen en processen nergens zijn zonder de toewijding en expertise van onze zeer gemotiveerde werknemers. De project verantwoordelijke in de fabriek volgt het volledige verloop van de productie van het toegewezen modulaire gebouw, uw project, van het moment dat de tekeningen binnen komen in de fabriek tot het moment dat na kwaliteitscontrole de units voor uw gebouw de fabriek verlaten.

  • Terugbel service
  • Offerte aanvraag
  • Ons vinden
  • Verkoop tweedehands units